Tags
Language
Tags

«Jonathan bortom all kontroll» by Meg Rosoff

Posted By: Gelsomino
«Jonathan bortom all kontroll» by Meg Rosoff

«Jonathan bortom all kontroll» by Meg Rosoff
Svenska | ISBN: 9789176791424 | MP3@64 kbps | 7h 54m | 217.2 MB


Jonathans chef är rubbad, hans förhållande förbryllande och hans lägenhet hyr han inte direkt lagligt. Hans flickvän Julie vill gifta sig med någon som är ungefär som Jonathan fast gärna rikare, mer strukturerad och med en annan sorts humor.
På plussidan finns Jonathans två rumskompisar, som är fast beslutna att ordna upp hans liv - eller kanske förstöra det totalt? Det är svårt att vara säker, eftersom de är hundar.
Jonathan har inget minne av att livet var såhär förvirrande tidigare, innan alla förväntade sig att han skulle börja bete sig som en vuxen människa. Kommer han någonsin ta sig ur sitt hjärndöda reklamjobb, avstyra Julies äktenskapsplaner, och ta reda på vilket kön hans hemliga kärlek har? Antagligen inte - med tanke på hur det har gått hittills.

ALMA-pristagaren och bästsäljande författaren Meg Rosoffs vuxendebut är en hysteriskt rolig, smart och insiktsfull romantisk komedi som utspelar sig på Manhattan. Den handlar om tilltrasslade relationer och ett otyglat inre liv. Och om vänskap och hundar, såklart.